Nyårsafton

Imon så är det sista dagen innan det nya året och löftena? (gå ner dom sista 5 kg)
kommer spendera dagen med Karolina och Fredrik och deras William! God mat och sällskap, kan ju inte bli bättre.. eller det bästa hade ju vart om R slapp jobba men han jobbar till ca 22.
På Söndag ska flyttlasset gå.. spännande nu är dom ju strax klara med badrummet, bara badkaret som ska kopplas in å så! Kul med ett badrum som man har fått bestämma över helt själva.

Idag har jag mamma och Novisen fått en massa ärenden fixade..
även packat ner lite i kartonger, känns som man inte har packat någonting, (fast det har vi knappt heller)

Ni missade väl inte Victoria's secret fashion show inann? Så jäääädra snygga är dom.. tänk om man hade en sån slank och fin kropp som dom ;)


Nova på Pulkaturen, gick väl så där bra.. inte så lätt när man är trött ju !

Onsdag

Godermorgon! Novisen sov till 9 typ.. dock vart vaken 1,5h inatt och inte velat sova!
Nu sitter jag här och väntar på att R ska komma hem så jag kan träna lite innan vi ska bort till den nya lägenheten. Jävla cp rörmokare, allting ska vara klart senast imorgon men nääe han ska inte komma dit föräns måndag eller tisdag! Sjuuukt irriterande!!

Fattar inte hur ni alla människor orkar gå på rean nu, jag tänker inte gå föräns folk har börjat skolan eller börjat jobba, så det kan vara en liten lugn stund!

Igår var det pulkaåkning för Novis, men det var nog ingen hit.. hon hängde som en simpa bak med huvudet!
Kan berott på att hon var trött kanske så R fick bära henne sista bite ..

Nehe nu ska jag ta mig i kragen och göra något vettigt?


Juldagen

Igår var det ju julafton som ni redan vet.. Firades hemma hos min mamma och pappa med släkten!
Nova fick så fina julklppar utav alla, kläder leksaker nallar halsband pengar, ja åså vidare:)
Ja och rikard fick med fina, men den bästa av allt är ju floridaresan som är som en julklpp utav mamma och pappa till mig R och Novisen!! Det ska bli så sköönt att komma bort till värmen i April.

Idag så ska jag faktiskt ut med tjejerna, har precis lämnat nova hos sin mormor morfar och moster, så där ska hon sova inatt ås å!

Lite bilder kanske..


Mormor, Kusin, Jag med lilla Novisen


Nov med sin mormor och morfar.


Malin med raffe-baffe


Visst är han söööt, fast MINUS ögonen då ;)


Nova och Pappa


Snörena var ju godast :)


Onsdag

Idag gör vi ingenting faktiskt, bara hemma och myser och väntar på att pappa R ska komma hem!
håller på at tidna köttfärsåsochspahgetti (stavning) Som jag gjorde i helgen åt Novisen, och hon bara älskar den ju! Vilket är tur det.. för det var faktiskt ett litet helvete att göra pastan i mixer kan jag säga er.

Igår så var vi på lunch med Karolina Fredrik och givetvis lilla Wille-pille, dom lilla 2 småfamiljerna..
Vi var på Twin med en otrelvigpersonal, man tackar!  Och idag så förhoppnigsvis kanske det blir Boowling..
Om Fredrik orkar och om Rikard är ledig, Håller tummarna!

Igår vart vi även förb lägenheten nu börjar det hända mer och mer när man kommer dit..
men får väl se  när det blir klart, bara listerna kvar i sovrummen ialf. Och den 2.a måste vi vara ute härifrån!
tidspress ...



Liten tjuvtitt på Novisens rum:)

8 månader!

Novisen fyller 8 månader idag:) hihi.

ouuf idag har jag vart ute nästan 2 timmar med vagnen, inte lätt asså i denna snön!
Sen så blev det middag på chilithai med familjen minus Rikard då för han jobbar hela dagen idag.
Var snabbt i lght idag också men dom har ju inte kunnat göra något i badrummet typ för den dära efter(......) rörmokaren (stvning) inte har vart där och gjort det han ska! Så dom skulle börja lägga golven i sovrummen istället och när det är gjort är sovrummen färdiga! gatt!

OOoh nu ska jag synda med chokladpudding BARA 300 kcal, inte så farligt ju haha :)


Andra tanden har ploppat upp:)

Nu är novisens andra tand uppe också, upptäckte den idag.. börjar verkligen bli stor nu!
Nu idag har vi vart på julbord med Novas mormor och moster, gott vare.
Ja vad ska jag skriva? Nova är jätte duktig med nattrutinerna som vi började med i måndags, knappt något gnäll alls, vaknar pratar lite å så sen somnar hon om igen så igår gick hon och lade sig 20.00 och vaknade 03.30 somnade om 04.30 (inget jag stör mig av utan somnar om) Sen gick hon upp med sin pappa kl 08 och åt frukost macka med leverpastej, mums:)   Idag blir det bara vara hemma ska nog bort hon hyra film sen också tror jag OCH måste ut och gå för idag dissar jag crosstrainern, tränar ju varje dag på den måste ha lite variation.. fast är ju så smidigt nu när det är så kallt ute..

Slänger in lite bilder på Nova från mobilen!




Ätit mammas verryberry smothie :)


Novas fina Esprit tapet i sitt rum !!

BVC

Igår så var vi på bvc med "lillan" numera väger hon kommer inte ihåg och orkar inte hämta boken men det var 11,3 kg nått sånt och 73 lång! Så ja hon är tung och som sagt det känns när man bär henne.. snart orkar jag inte gå i uppförsbackar med vagnen haha. Och så sa bvc tanten att vi ska försöka vänja av nappflaskan på natten så hon kansova hela nätter istället och att hon bara "får" sova 2 gånger på dagen.. och så blev det.. hon fick bara sova 2 ggr och sen somnade Nova halv8 sov till halv 4 och ville givetvis ha nappflaskan men NEJ blev det.. först låg hon bara vaken och efter en halvtimme blev det massa gnäll och efter en halvtimme till hade hon somnat om med nappen.. så sov hon till kvart i nio typ :) Så nu har hon precis ätit frukost macka (för första gången) med leverpastej och sen gröt.

nu så ska ja träna sen ska vi åka och köpa tapetklister för idag åker tapeterna upp:) i vårt och Novas sovrum


!
nu vill jag ha varmt, längtar till Florida!!

I am a legend !

Kollar vi på nu, hm inte så bra egentligen men finns inget bättre på tvn ändå!
Blir bäl bädden snart, så trött som jag är. Hämtade Novisen hos hennes mormor&morfar innan eftersom hon sov där inatt när jag var ute på "Tjejkväll" och hade kul faktiskt :) Imorgon blir det BVC med lilltrollet (unddra hur mkt hon väger nu) 12 kg? Shit det kan hon väl inte göra, förstår ni att hon är väääääldigt tung bara att bära till bilen!
Känns som att armarna ska gå av ungefär ...


Torsdag

Jaha vad har hänt/händer idag då? Jag har tränat för en stund sen och så har jag badat lillskruttan som nu sover en lur efter sin goda lasagne som slank ner för några minuter sen! Nu vänter vi på att R ska komma hem för då ska vi åka och kolla på soffor igen på lite andra ställen.. Och så ringde dom även ifrån 1klass och sa att min vagn var klar såfår väl se om vi hinner dit också och hämtar den.. Har ju fått en lånevagn tror det är briosing.. den är bättre än jag trodde faktiskt.. men så satans breda hjul där bak måste ju kolla på dom om jag ska gå igenom en dörr och med min teutonia äre bara att köra:) Så ja den är bättre!


hahaha lagom glad när moster är barnvakt !


jisses amalia

Vilken underbart bra natt novisen hade !! Somnade halv 10 och sov till 7, somnade om 8 och sov till 11.
GREAT, fast det var nog bara en engångs grej tror jag, men man kan ju hoppas på flera nätter som är såna.

Idag blir det bara en luuugn hemma dag, komprecis hem ifrån lunch med mamma men resten av dagen blir det hemma, eller ah måste hämta ut tapeterna så vi kan få upp dom nu snart! Och igår då när jag skulle kolla på Desperete, då funkade ju fan inte femman, jääädra skit asså! Men får kolla på kanal5 play istället.
hahha Nova ligger häri soffan och är helt galen skirker (pratar) ochb försöker äta upp sin hand!



Hittade en bild på magen som var dagen innan Nova föddes, Så himla stor var jag  väl inte (eller?) haha

Söndag

Nu har novisens första tand ploppat upp inte helt än men man ser och känner den lilla, så söt!
Visade sig att min syster visste om det sen torsdags och jag själv märkte/fick reda på det på lördagen.
Men som jag väntat på den tanden just på det stället också för det är där jag har sett en liten vit prick sen ca 4 månader tillbaka kanske.. Så den har vart efterlängtad både utav mig och Nova:)
Idag har vi gått tipspromenad med mormor nu är vi hemma och vilar upp oss för sen blir det öppethus med MK.
Jag kan erkänna att jag och mamma fuskade på 1 utav frågorna med hjälp av min mobil. hahaha!


Torsdag

Äntligen har nova fattat grejen med gåstolen, synd bara att vi inte har så stor yta som hon kan åka runt på men blir bättre sen när vi har flyttat, nu går hon ialf framåt också och backar inte bara:)

Snart ska Novisen och jag hämta hennes moster i skolan och köra henne till stallet och sen blir det kolla på tapeter till sovrummet sen sjukhuset med nova och efter det blir det att tillbringa hela kvällen med att måla i lägenheten, skoj!




Trög uppdatering ?

Jajjemen men har haft fullt upp med den nya lägenheten  som vi ska flytta till.
Håller på att målar och fixar, hoppas rikard är ledig imorgon så vi kan måla klart resten! Det går lite halvsegt  när vi bara har några timmar på oss på kvällen att grejja där. Men på måndag kommer dom och börjar med badrummet, GREAT!

Nu har jag bara -1,5 kg kvar till mitt mål på julafton, tror ni att jag klarar det? Borde gå lätt som en plätt har ju hitils gått ner 4 kg på 4 veckor :) Sakta men säkert ialf. Dagen har bestått utav shopping och lunch med karolina och sin wille-pille! Nova har bara blivit för busig, sån liten jäkel kommer hon nog bli när hon blir äldre (som mig?)

Och imorgon ska vi till audionomen (stavning) och det ska nog gå bra..
Det låter precis som att Novisen övar på att säga mamma och pappa haha men det kan väl inte stämma det är nog några andra läten hon har fått för sig;)!


Lite "nya" bilder



Bus med moster, "Mamma är jag söt nu?"



Sitter hos farmor, Ser lagom arg ut!



Häromdagen när jag gick upp på morgonen hade novisen fastnat med sitt ben i sängen, och då menar jag verkligen fastnat så tjocka vader som hon har :)

RSS 2.0