Fredag

tjohooo, idag är det äntligen fredag som jag längtat!! för idag ska jag gå och göra mina naglar fina igen, dom ser verkligen förjävliga ut nu men är ju 5 veckor sen sist så inte så konstigt.
Har precis tränat Zumba, och nu sitter jag och Nova å väntar på Isabelle som vi ska ta en LÅNG morgonpromenad!

Var på A6 igår med Karolina och dom små, fick med mig lite fint hem till Nova jeans strumpbyxor strumpor, och så även ett leksakspiano.. trodde det skulle vara en stor hit men njaa inte så värst :)




Min Lilla snuffsa, SÅ SÖÖÖÖT
♥♥


Träning

Har precis dansat klart zumbat här hemma i vardagsrummet. haha drar ner alla persienner så ingen, absolut ingen kan se mig för då hade de nog skrattat sig till döds! Men men svettigt som vanligt att dansa zumba, och idag började jag ett program/schema som jag ska göra i 10 dagar så ska man loosa one size ! Får väl se hur det går med det haha.
Vågen stod ialf på 1kg minus ifrån förra veckan och det  känns ju gott! Närmar mig mitt mål!

Och äntligen har löpbandet kommit hem till mina föräldrar så ska bort dit om en timma och träna ass'et av mig ;)




Och så givetvis en bild på min prinsessa


Äntligen

Som jag har saknat datan, men inatt fick vi tillbaka den (R tog med sig den när han slutade)
Hade ju fått virus på den så han tog med sig den till jobbet i onsdags, torsdags någon gång och så fick en kille på hans jobb hjälpa oss. Så nu har jag äntligen fått tillbaka den. Kan ju inte skylla på att det är därför jag bloggar dåligt för det gör jag ju ändå även om datan är hemma! Men ialf.

Igår var det bio med Angelica och Isabelle som stod på schemat oh efter det blev det mat hemma hos oss.
Idag har jag änsålänge bara vart ute och gått milen (härligt) Och så har jag dammsugit vilket var väldigt behövande.
har haft en väääldigt gnällig Nova idag, fram och tillbaka men det måste vara tänderna som spökar ser ut som 2 st är påväg upp nere och 1 uppe. Och vi som inte harnågon alvedon hemma, måste fixa det sen när vi ska handla!!

Oh herregud försöker lära Nova att krypa, hur man nu gör det??
Men ialf, hon är ju så lat, och så typ skjuter hon sig bakåt istället för framåt! Tror knappast att den ungen kommer krypa över huvudtaget!




onsdag



Idag blir vår lilla prinsessa hela 9 månader!! Stora tjejjen nu ju.
Hon är så duktig på att lägga sig på kvällen nu med, igår somnade hon halv 8 och vi hörde inte ett ljud förens 7 på morgonen  då hon ville komma till vår säng och äta lite frukostvälling och så somnade vi om till 9.

Men idag har vart en gnällig dag må jag säga iallafall nu på eftermiddagen INGET DÖG!
Tog över en timma att få henne att somna och så vaknade hon halv 6 och ville sova igen halv sju.. så vad fan skulle jag göra nu sover hon som en stock där inne och kommer säkert vakna tiiiiiidigt imorgon, för tidigt!

Annars då? Idag har jag gått en mil + kört intervallträning i 40 min på crossen.
Vågen står stilla och jag måste hinna gå ner 5 kg till FLORIDA!


Sallad och Konferens resan står på schemat nu!

Gott gott med sallad ifrån kaffepaus, efterlängtad eftersom jag inte fick den igår!

Idag har det blivit över milenpromenad med Angelic och Isabelle och givetvis Nova
Sen nu kom jag hem ifrån solning och mathämtning på 2 olika ställen eftersom det inte duger med kaffepaus åt Rikard.. Lillgrisen deckade precis i sin säng efter ett kvällsbad.

Jaha vad mer då? Snart är det konferensresan som gäller och bara softa !!





Uppdt.

Lite Uppdatering , kanske?? Idag har vi gjort en massa.. Borrat hål till alla gardinstänger och satt upp gardinerna och skrykt dom! Och så har vi varit på en massa ärenden också, så nu är nog allt fixat i lght förutom lite tavlor som ska upp och så men det kan vänta för vi har inte ens några haha!

Jag var ute och gick innan, im dead now! 1.1 mil och utan barnvagn också, vilket var skönt så man kan röra på armarna lite med plus att Rikard lagade min crosstrainer nyss så nu äre bara att börja träna igen !!
Sitter och kollar på Spiran och svärdet, Svärdet och spiran?? Eller..


Novisen för någon dag sen på IKEA!




Imorse när min pappa skulle borra :)





Varför bli buren när man kan åka KORG?

Besök

Idag har vi fått besök utav Karolina och lilla William, så mysigt!!
Köpte lunch som vi tog med oss hit hem till oss, tjöta å så.. Sen gick jag hem till mamma och pappa.
haha Nova var så söt innan jag satte henne i sin säng inna för jag skulle byta om till pyjamas och ytterkläder innan vi gick bort dit, men när jag lade henne ner och skulle hämta hennes tröjja så hade hon somnat så sött i sängen sin och var väldigt svår väckt, nu är vi hemma igen 4,5h senare och nu sover hon sött i sin säng igen och är urtrött verkligen !! Själv sitter jag här och kollar på Let's dance, ska nog krypa ner snart jag med!

Ska bara slänga in några bilder kanske ?







Min Söta Lilla Prickikorv


Torsdaaaaag

R stack precis till jobbet, Nova somnade nyss, och tvätten är inslängd i torktumlaren.
Så vad ska jag göra idag... plocka lite till här hemma kanske, eller bada kanske man ska ta och göra och bubbla lite det låter väl gatt! Kanske ska ta ch ringa mor min så vi kan åka till IKEA en sväng och fixa gardiner å så ..

Nova sov hela natten igen, kanske har det vänt så hon kommer göra det nu (hoppas)
Och jag känner mig så jädra kass, sist jag tränade var på nyårsafton måste verkigen börja igen om jag ska hinna med mitt mål och sätta upp ett nytt mål att klara av innan Florida-resan!








NOVA BARA ÄLSKAR ATT HÅNGLA MED SIN IGELKOTTE !!

flyttat & klart !!!!





i lördags flyttade vi in till den nya lägenheten, fy fan ad mycket slitgöra det är!!
men nu så börjar det bli bra bara novas och mina kläder som ligger överallt, och lite lampor å så som ska upp men det kommer så småningom.. men idag måste jag till ikea och köpa grejjer till att barnsäkra lägenheten..
särskilt i kööket där hon får upp lådorna med knivar... jaja, till det viktigaste av allt då, nova sover så bra i sitt nya rum och inatt sov hon hela natten utan att vakna en enda gånd jätte skönt!

nu måste vi göra ordning oss för klockan tolv kommer rörmokaren och ska göra klart det sista, koppla in tvätt och torktummlare, vatten till handfatet och badkaret så ikväll ska jag ligga där flera timmar och bubbla!!



RSS 2.0