Friday Morning...

Startade dagen med intervallträning uppe vid västersjön och efter det blev det en runda till Sola OJOJOJ vad skönt det var må jag säga!! Sen hem fort för att göra sig ordning och sen slänge sig ner på marknaden nere i stan, GALET mycket folk.. JAg betalar hellre dubblapriset på saker och ting bara jag slipper den dära folkmassan!! :)
Nu sover4 skruttungen så jag ska passa på att dammsuga eftersom hon har börjat bli lite rädd för den ibland, haha!




Ha en trevlig helg, för det ska jag!

new week!

Nya tag, eller?

Nu har jag svärföräldrarna på besök, kul! Dom stannar tills torsdag.
Kom precis in ifrån en runda runt munken, hade bstämt mig för milen men det gick inte, var helt slut.. jag hade så mkt motvind att jag trodde att vagnen skulle välta över på mig, helt slut var jag!! Men ändå så har vi fint soligt väder idag, och det är tur det ialf så man slipper regnet :) Nu väntar jag på att min vän Felicia kommer så ska vi fixa hennes Naglar,och sen blir det en till powerwalt med Amanda (längtar) vi kanske ska springa istället Amanda ??!




OJ!

Börjar med att be om ursäkt för den väldigt kassa uppdateringen! Tappade suget totalt efter vi kom hem ifrån Florida, men vet ju att släktingar följer bloggen så ska försöka bli lite bättre på det igen!

Äntligen kryper Nova, sen typ en månad tillbaka.. som vi längtade efter det!
Nu är hon väldigt stor tjej som ska göra allting själv, och gåvagnen då? haha hon tycker det är så roligt så hon blir full i skratt så hon knappt kan koncentrera sig på att gå :) (kommer dröjja länge tills hon går, tror jag)

Vad mera då? Köket är nu totaltrenoverat, och det är ju så himla skönt, sov hemma hos mamma och dom i nästan 1 månad.. (ooouuf) Sega hantverkare.

Nehe nu är det grey's som gäller!

Bjuder på lite bilder ifårn FL så  länge!

Kall bebis!













Fett många stora villor vid kanalerna, dom sa nått om att depp's båt ligger där!;)


Wiie, novisen älskade båten!
Kommer säkert ett gäng med fler bilder !!





RSS 2.0