Zumba

Har precis lagt lilla Novisen i sen säng för natten nu och hoppas hon håller sig lugn och somnar in så snällt som vanligt, men vi får väl se! Tänkte träna Zumba nu.. Gjorde givetvis i morse också men eftersom att jag ska åka till gbg imorgon med mamma och syster och såklart Nova med, så måste jag träna ikväll istället för på morgonen imorgon för då hade jag vart tvungen att kliva upp halv 5 på morgonen och det är ju inte så lyckat kanske!

Idag annars har jag varit på lunch med fina Liza fia och Sophie :) trevligt!







Viii idag  ♥

B V C

Ooosh vilken dålig uppdatering det har blivit här märker jag!
I lördags hade jag full rulle hela dagen och kvällen då jag var på inflyttnigsförferre hos Sophie med dom andra brudarna och sen begav vi oss till Sliver (för mkt folk!!) Och jag kan meddela att jag mådde kasst igår! fy fy fy säger jag, tur att jag har en sån snäll familj som tar hand om vår lilla Novis!

Idag var vi på BVC med lillsnuttan och jag kan säga att det gick ritkgt bra, hon har bara gått upp 10g sen sist, nej jag ha rinte skrivit fel utan menar tio gram och så har hon växt 4 cm på längden :) stortjejjan.

Nu slank det ner en sallad framför biggestloser på tv, gott.



Glömde nästan bort att säga att lilla sessan blev 10 månader i lördags !

Vilka bullar!

Har precis bakat klart bullarna, mmm  säger jag bara.. Nog dom godaste jaghar gjort!
Vaniljbullar(vaniljsocker/smör) Men sen så hade jag även vaniljkräm i :) och dom blev så jädrans goda!

Idag då annars, Feffie var här innan och så Rikard har vart ledig hela dagen så han har vart mest med Nova.
Så jag och Felica passade på att åka och sola på bästaste österängen! Värt vartenda liten KRONA!
Asså Nova har blivit så himla busig, mer än vanligt då haha.





Världens tröttaste Nova !


MMMMMMM skit goda!

Söndag

Idag började jag och Nova dagen med en lång promenad i den härliga SOLEN!
Sen så har vi gjort lite ärenden, och efter det fick moster vara barnvakt under tiden jag och R skulle på bio (trassel 3D) faktiskt en riktigt bra tecknad film:)  Var tvungne att köra ett pass med Zumban också eftersom det skulle fläskar popcorn!! Love it ! Bjuder pålite bilder sen helgen.








Snuttan fejkhostar lite ...

F*ck

Hade precis skrivit ett inlägg så försvann alltihoppa!

Hade ialf skrivit att nova inte mått så bra inatt.. sov jätte oroligt och till slut ville hon upp halv 1 och då spydde hon ner hela sin pappa och hallgolvet, men idag så verkar hon må prima.. dock lite trött/utmattad pga dålig sömn inatt men annars så, vad kunde det ha vart??

Uppdatering om fettokilona: Nu har jag bara 2 kg kvar tills jag uppnått målet!
Och jag har nästan 2 månader på mig att gå ner 2 ynka kg..så det borde ju gå haha:)



Måla & pizza!

Idag har jag och min syster vart ner på stan och gjort lite ärenden, och efter det blev det en helglunch på Jensen's!
har inte vart där på jättelänge för att dom senaste gångerna har vi blivit så besvikna på maten men idag var det faktiskt helk OK. Sen annars har vi bara vart här hemma hos oss, jag har städat diskat och plockat undan, har verkligen sett ut som ett BOMBNEDSLAG! När jag var och handlade förnågon dag sen så köpte jag en billig barntavla som man själv ska måla i färger på och så fick man med 6 olika färger ( röd, gul, grön, blå, svart och vit)
Så ikväll har jag suttit och målat den och sen så strödde jag även på lite fint glitter på den så nu ska den få pryda Novas rum, hahaha :) Just kul att jag "gjort" den själv så som jag ville.

Och nu har vi trökkt i oss PIZZA, fy och usch på mig!! mkt fusk har det blivit denna vecka faktiskt, har vart sötsugen hela tiden! inte bra inte bra.





Titta haha, sjukt svårt att lyckas göra så många olika färger, syns typ inte men har 4 olika rosa och 3-4 olika orange-gula ;)

Tänder hit tänder dit

Tjullahopp, har inte skrivit något på ca 1 vecka pga att mina svärföräldrar har varit här på besök, dom åkt hem nu i morse så nu passar jag på medans Nova sover också! Nova har börjat Snurra runt som en galning från rygg till mage (Har bara gjort 2 ggr tidigare) och nu typ minst 10 ggr per dag hade väl kunnat bli mer men eftersom hon älskar sin gåstol så mycket så har hon inte tid till att ligga på golvet :) Så kanske kan hon börja krypa snart dådå?

Tyckte allt att jag skymtade hennes 6.e tand i morse också.. typ 3 st som kommit fram på någon vecka bara!
Men hon verkar inte lida så mycket utav dom.. vilket är skönt!

Nu vaknade skruttungen så ska slänga på henne overallen så ska vi ut och bränna lite kalorier (jag ialf) haha!



Har ju inga nya bilder, så ni får en ifrån Julafton

RSS 2.0