Ny vecka igen då

Gud vad fort tiden går hela tiden asså.
Sitter och väntar på att Nova ska vilj ha mat, för sen ska vi möta upp Karolina på MAXI och handla så vi kan grilla gott!! Imorgon drar jag och Syster till stugan i falkenberg, med oss har vi Ralph den lilla grisen. Och vi kommer hem igen till fredag, för då ska jag fixa naglarna också kommer rikards syster Evelina och Pälle på beskök, det ska bli jätte kul! Slänger in lite bilder på Novfisan.

 





Kan man bli sötare

Den finfina klänningen som Nova fick utav Karolina (tack)!
NU blir det sängen för mig och nova, för tillfället sitter hon och vibrerar i sin babysitter, gott att somna i.




Tösa min

... blir 2 månader idag ju, big big girl.

Crosstrainern kom, crosstraineern dog.
Blir fixad senast tisdag och tidigast måndag, så får vänta med träningen lite till.. jag hann träna 20 min igår morse, och pang sen gick den sönder.. kändes ju lite meningslöst!!
Nova var jobbigast inatt, ville inte sova alls.. Kl halv 4 i morse var jag ute och gick med henne så hon skulle somna men sen kom vi hem och då var det inte kul att sova längre ju!
Då skulle hon ha mat och inte sova, så somnade nog vid halv 6 - 6.
SÅ idag är man ju inte lite död, och jag fick ställa in min och Karolinas Fika/promenad. TRÅKIGT!

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komoma och ha Nova, så att jag och pappa kan åka och kolla på bilar.. måste ha mig en annan nu den andra är lite liten.

 

Nattpromenad








Kolla vad liten hon var, här kanske hon är nästan 4 veckor!


Vilken solig dag !

Började dagen med en lång solig promenad! Sen efter det så har jag bara varit hemma med Nova, hon har sovit och ätit, och nu sover hon som en stock med..  Tänkte uppdatera med lite nya bilder !!


Lite skillnad på låren kanske? Eller a rättare sagt på hela henne, tjockisen !!













soffan hela dagen

idag är och blir det soffan hela dagen, med lite gott och Nova!
Mamma pappa och syrran åkte precis härifrån, dom kom och lämnade Nova innan och hade med sig donken mat som satt riktigt fint!! Spelade lite yatzy ochså.. Nu ligger Nova i gymmet och leker med pingu och hans fiskespö haah för söt är hon! Igår kväll när nova sov borta så "sov" hon eller aa åt inte mat iallafall mellan 12 på natten till klockan 6 på morgonen, kan hon inte vara sån när hon sover hemma också!!:) Och hon har blivit så stoooor nu!
Hela 4680g vägde hon igår.. ja herregud så fort det går!

Imorgon blir det SATC med Karolina, det ska bli himla skoj!
Beställde precis en babysitter nu med, billig och bra (eller inte) Men det får gammelmormor stå för.





Fredagsmys?

Nej, idag ska Nova faktiskt åka till sin Mormor och Morfar och sova över där, för jag ska med Angelica ut en sväng tänkte jag, så det ska bli roligt. Kanske blir mera lyckat denna gången än förra dådå.
Kom precis hem har varit en sväng på A6 och sen mammas jobb, köpte lite gott på systemet med!!



Innan näe jag skulle parkera så stod den en gubbe på parkeringen och trodde han kunde paxa den jag skulle ta men näe, hade kört på honom om han inte flyttade sig. (den svarta är min) sen när jag kom upp till lgenheten så kollar jag ut om han är kvar, jaa då står han på den andra lediga parkeringen och paxar den istället, vilket jäävla pucko!! så kan man ju för fan inte göra. Nehe nu blir det duschen och sen åka ut till taberg, och fira Isabelles student.

 



Mormor och Nova




Söndag...

Idag har det varit kalasfirande, för mig och syster hemma hos mamma och pappa.
Och vilken tur vi hade med vädret då!! Nu kollar vi på den nya serien på 3.an och snart ska vi kolla på film!
Imorgon ska vi till Socialen och bekräfta faderskapet. (dom är ju störda)!

uuurgh, luktar bajs! Skitunge.





En bild ifrån fredags, Klassfest och utgång!

Vilket väääääder !

Strålande sol, har varit ute i princip hela dagen idag, mycket promenader har det blivit.
helt slut är jag nu och fötterna värker! Amanda stack precis hem och snart borde Rikard komma hem ifrån jobbet.
Imorgon är det fullt upp... hinna sola och färga håret innan Rikard börjar jobba kl 11. och så måste jag hinna til systemet också. Efter det ska Nova lämnas till Mormor så jag kan göra ordning mig själv införr klassfesten och kvälllen, ska vara ute i Habo redan kl 6 ouuufff då ska det grillas och ha det göttigt ;)!

 

Naken fis !


Onsdag 2 Juni BF!

Idag är det egentligen beräknad förlossning, men istället är Nova 6v o 2 dagar idag..

Igårså fyllde jag år så då hade vi lite kalas för mig. Och vi var även hos bvc på dagen, tro det eller ej men nu väger hon 4095g alltså har hon nästan gått upp ett halvt kg på en vecka!! och det är mkt det! Jag är precis hemkommen ifrån solariet, så nu blir det duscha å så, och sen ska jag oh Karolina ner och kolla på JB's Bal. det ska bli roligt. Slänger upp lite bilder på Nova dom senaste dagarna.










RSS 2.0