Vilken söndag

Novaskiten bestämde sig för att vara jätte morgonpigg så klockan halvsju gick vi upp..
8 somnade hon hom och då passade jag på att träna, så nu har jag crosstrainat 50 min och alldeles strax ska vi gå tipspromenad med mamma och pappa och klockan är bara 10, snacka om att hinna med mycket när man har en unge eller! Igår var vi på stan jag och Karolina åt god mat och shoppade lite, så nu har mina julklappar färdiga. minus 6grader ute, men det hindrar inte mig från att ut och gå med vagnen, dock lite jobbigt nu kanse när det har snöat mera inatt men men det ska vi också kunna lösa;)




Får köra gamla bilder i repris, har ej tagit mig tid eller ork att lägga in ifrån kameran.

Onsdag

Hoho, uff uff vilken snö/blås storm det är.. känna som man ska blåsa bort när man går med vagnen..
idag har jag och mamma åkt och lämnat bilen för att få vinterdäck på den. Efter det vart det lunch och shopping på stan! Och givetvis naglarna så nu är dom tjusiga igen;) Och har fått veta att lägenheten är vår den 3 dec, fast vi får börja redan nu att fixa i den, och så kommer hantverkarna den 6 dec.. så snart så blire fart på skiten!
Kom på nu att jag måste ringa och beställa Novas tapeter (glömsk) hon ska få en fondvägg med en vit tapet som har lite saker på typ kroner prinsessor å så , den kommer ifrån ESPRIT och är så FIN! Ne nu blire Grey´s !

Har inga nya bilder på datan så ni får en gammal bild på min tuffing ifrån sommras ..


seven

Igår blidde min lilla prinsessa 7 MÅNADER!! Stor tjejjan..

Äntligen så har min mobil kommit efter två och en halv månads väntetid, och jag kan säga att det var verkligen värt väntan för jag bara älskar den!! Dock jobbigt att man inte kan använda naglarna utan bara fingrarna men skitsamma det är väl en vanesak det dära!! Ouuff, helt död är jag tränade 50 min på crossen (trainen) och efter det hoppade jag på städningen för det var verkligen välbehövligt och kul att ha lite fint imorgon för då kommer rikards föräldrar på besök.. Så nu har jag slängt ner mig i soffan och upptäckte att snart kanske det är läggdags? klockan bara sprang iväg ju .. fast innan det är det Så mycket bättre på tv, skitbra!!





Äntligen

Har jag klippt miig!! Igår var jag och Nova på lunch med therese, som skulle börja jobba kl 2.
Men sen hade dom så mycket avbok så hon slapp jobba, så då gick vi en LÅNG promenad istället och sen hem hit och min syster kom också. så då passade vi på både jag och Ebba att klippa oss.. jag har inte klippt mig sen i februari någongång så nur var det skönt att fått det gjort även om det blev kort!! Och sen igårkväll vart vi bort till den nya lägenheten och mätte kök och badrum, så nu idag ska vi iväg hela dagen för att hitta sakerna som vi vill ha, hittat ett supersnyggt  badkar men får väl se vad det blir, lite dyrt kanske..

Ne nu mata Novisen sen träna..




Skönt Sovläge, eller inte!

Fars dag

Idag är det farsdag och Nova har firat sin pappa med god mat och present!

Och äntligen är resan bokad till florida i April!! Great, nu längtar man ju inte lite smått eller så.
Fast det går väl fort dit.. bra grejjer i april florida + lillNovisen som fyller 1 år då!!


Tänkte bara slänga in lite mobilbilder som har blivit liggande..

♥ENJOY♥











Nova ger paket på farsdag !!


Torsdag

Började morgonen med träning, vilket var skönt! Nova tar en liten lur så nu ska jag passa på att diska. JIPPPIE!
Senare blir det lunch med mamma/mormor, gotti. Och senare ikväll ska R och jag på bio och syrran ska passa Nova... Det blir Due Date (stavning) hoppas det är bra, men den verkar ju skitrolig och baksmällan är ju bra så det måtte denna också vara!! Och vet ni vad, VI FICK LÄGENHETEN! den står tom nu  får väl nycklarna om några veckor, men först ska vi renovera kök, badrum och alla golven, så kanske flyttar i Januari.. så roooligt!!




Novisen igår när vi var på väg till mammagruppen, fick sitta i sin lilla stol som är lite liten men det går:)

Nu är Crosstrainen rastad !!

Skönt det att man har fått tränat när lillan sover.. nu är det bara -4kg var till JULAFTON !!
-1.5kg på en vecka är väl hyffsat ialf, eller??

Så nu blir det duschen och sen göra ordning sig för mammagruppen, idag kommer Karolina och hämtar mig..
känner inte att jag vill köra utan vinterdäck i detta vädret !!

Hmm, undra om morsan ha rbokat någon usa resa ännu, hämtade ju Novisens pass i fredags och hon vara ju bara för söt kortet blev verkligen jätte bra! Ne nu ska jag sluta tjata och fixa lite istället.


Favorit i repris


INTE

Pigg Nova som inte alls har lust att sova sisådär kl 2 på natten! Så skojjsigt.
Tror att hon har överskottsenergi sen efter hon varit sjuk och sovit så mycket! Så nu sitter vi här i soffan och kollar på film istället funfun!


Still sick

Lilla Novisen har fortfarande hög feber, tredje dagen nu.. Tydligen inget man kan göra heller förutom att ge den lilla damen alvedon då och då! Säkert någon på mammagruppen som smittat? kanske?
Jag fick mig ialf 1h promenad utan barnvagnen innan, vilket var mkt mkt skönt. Och så har jag fått städat, hinner mycket när Nova sover mycket! Nu sitter jag och väntar på min mamma och syster det blir taco's ikväll vad annars!!  Kollar på en familjefilm på fyran nu, haha stackarn lilla pojken vill komma med i gänget men för att få vara med måste han äta 10 st maskar, stackarn !!


Feber!

Mammas lilla älskling ligger här i sin nya säng i vardagsrummet med mig och har 39.1 i feber!
Vet inte varför hon har feber, hon är ju lite halvförkyld, annars kanske tanden äntligen är påväg upp nu?
Ringde barnakuten precis och om febern inte gått ner om en timma skulle jag ringa igen så får vi se.
Nova har sovit i princip sen kl5 och hon sover fortfarande, bara vaknat och gnällt lite och så har jag ju stört henne men hon har somnat om igen på direkten, vilket inte är så konstigt om man har så hög feber. men nu har hon ialf fått alvedon så får vi se om det blir bättre !!




Sitt nya bästisdjur kanske en katt?


Kväller

Hejdå till den lilla sängen


Hej till den stora sängen



Oooh så skönt!

Och en nybadad Novis


Nu bonde söker och sen grey's. kan ju inte bli bättre!

Vi lever

Tänkte bara skriva det att vi lever faktiskt, hara bar inte blivit något skrivande här inte!
Igår var vi upptagna hela dagen, dels gjorde vi pass till Nova och sen köpte vi en ny säng till henne så inatt var den sista natten i hennes vagga så nu står den nya och väntar...  Men iallafall Gbg var hur bra som helst!
Dock lite missnöjd på "babyspat" det var ju liksom bara ett stort badkar!  Men shopping blev det ialf, fast bara till dom små men det gör inget haha. Så nu har Nova fått fina höstkläder. Och igår var R och jag iväg hela dagen och då fick hon en how to kiss a frog body och en ej sikke lej bodysuit jätte fina:)
Och Nova skrattadw nästan oavbrutet hela dagen igår, Sötunge!

Nu sitter hon här i gåstolen och tycker det är tråkigt för hon hon går in i hörn sen blir hon stående där.
Nehe nu kankse träna här hemma för usch vilket trist väder det är, sen blir det mammagruppen!


Bus på hotellet


Väntar på att få hoppa i plurret


RSS 2.0