Andra tanden har ploppat upp:)

Nu är novisens andra tand uppe också, upptäckte den idag.. börjar verkligen bli stor nu!
Nu idag har vi vart på julbord med Novas mormor och moster, gott vare.
Ja vad ska jag skriva? Nova är jätte duktig med nattrutinerna som vi började med i måndags, knappt något gnäll alls, vaknar pratar lite å så sen somnar hon om igen så igår gick hon och lade sig 20.00 och vaknade 03.30 somnade om 04.30 (inget jag stör mig av utan somnar om) Sen gick hon upp med sin pappa kl 08 och åt frukost macka med leverpastej, mums:)   Idag blir det bara vara hemma ska nog bort hon hyra film sen också tror jag OCH måste ut och gå för idag dissar jag crosstrainern, tränar ju varje dag på den måste ha lite variation.. fast är ju så smidigt nu när det är så kallt ute..

Slänger in lite bilder på Nova från mobilen!




Ätit mammas verryberry smothie :)


Novas fina Esprit tapet i sitt rum !!

Kommentarer
Postat av: karolina

tapeten är verkligen såå fin!!

2010-12-16 @ 16:10:30
URL: http://karolinamalmlov.blogg.se/
Postat av: Veronica

Hej ni fina!



Vilken underbar tapet ni fått upp på hennes rum. I love! Och vilka fina bilder på Novisen :)



Kul att hon redan fått andra tanden. För Nims första och andra gick det bara 3 dagar :P Sedan två månader till nästa.. hehe.



Ingen julstress alls. Vi har pyntat lite hemma. Men blir mer nästa år när Nim är större (alltså ha gran o så). Iår är vi inte ens hemma så spelar ingen roll. Och vi firar i regel bara barnen så julklapparna är klara för länge sedan. SKÖNT! Men jag brukar vara ute i god tid. Känns bäst!



Hoppas ni får en fin fredag, många kramar

2010-12-17 @ 10:26:34
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Veronica

Godkväll :)



Ja vi har det mys :)



Du ska borsta, med tandkräm från att du ser första tanden. Har du inte varit på information hos tandläkaren? Och så ska man bara ta lite tanskräm, som deras lillfingernagel om inte mindre. Och borsta på och uppepå. Morgon och kväll :) Så nu slipper du gå på infon :P Vi fick nämligen en remiss från tandläkaren där vi var och fick information :) Och ett tips är att de får en tandborste att leka med och att man har en själv och borsta med :) Lycka till.



Nehe nu ska vi mysa och spela spel :)

Kramkram

2010-12-17 @ 21:13:54
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Veronica

Man ska ha någon barntandkräm med flour. Vi köpte ngn bamsetandkräm. Den smakar gott :) Dock står det från 2 år på alla, men det kan man ignorera :) Du får väl fråga på bvc, ni kanske har så att ni får infon där istället? Kramis

2010-12-18 @ 13:29:08
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Veronica

Konstigt att de inte sa ngt på bvc, men fråga dem om du är osäker! Ja du får köpa en tandkräm när ni kommer ut. Hoppas ni blir bättre snart, krya på er! Kramis

2010-12-19 @ 10:53:29
URL: http://attblifler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0