Söndag

Hej, nu är vi hemma igen efter en bra eftermiddag hemma hos Karolina Fredrik och William.
För idag var det namnceremoni för lilla willepille, synd bara att han nästan sov sig igenom hela stunden..
men till slut vaknade han lagom till tårtan och presentöppningen! Det bjöds på jätte god mat, Du är så duktig Karolina på att laga mat! Nu sitter jag och R och kollar på bonde söker fru, haha sånt pinsamt program ju..
Och vilket pissväder vi har då, det bara vräker ner mer och mer känns det som.. tur att man har en crosstrainer hemma så man slipper gå ut i detta ruggiga vädret....

Okej vi kör lite bilder istället!


Ser ni vad lurig hon ser ut att vara!


Karolina med sin nyvakna Wille




Glada av att se varandra..


Nova vill pussa sin kille:)

tack och hej för mig, nu äre gossip som gäller!

Kommentarer
Postat av: Veronica, mamma till Nim !

Hej gums, allt är bra. Med er? Håller med, tur man har en crosstrainer. Fast vi var ute, duggade bara lite på kvällen. Jag går ju ut med en kompis, utan barn o så. Så det är skönt :)



Klart du inte är lat. Eller jo :P Nä skojja bara. Men endel gör ju aldrig barnmat av olika anledningar. Man gör ju som man själv vill, inget är ju rätt eller fel :)



Jag gillar den vi har! Brios alltså. Jag tror inte hon kommer tryckas ihop av ngn stol. Så fyller de ju inte liksom inte sin funktion.. Men du kan säkert prata med dem på ex Babyland, de kan ju sådant :)



Ha en bra måndag, stor kram till er

2010-10-25 @ 09:29:04
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Veronica, mamma till Nim.

Hej gums



Ja men så går vi alltid på kvällarna och då ska Nim sova. Så då känns det bra att ha ngn att gå med. Och jag håller med dig, känns som man får mer motion utan vagn trots att den är tung och man får motstånd.



Ja men fråga i affären, så får du nog klarhet i vilken stol du vill ha. Är ju som vagn. Man får gå dit, kolla, fråga, sova på saken för att gå dit igen :)



Nämen är hon grinig hela tiden? Stackars liten. Tänder på gång kanske? :)



Hoppas du fick henne i säng. Plugget gick bra. Nu blir det tre dagar med Nim.. inget plugg alltså ;) Bara lite på kvällarna. Men denna kursen är rätt lugn än sålänge :) Så det är skönt.



Många kramar till er

2010-10-25 @ 22:49:17
URL: http://attblifler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0