??

Och gissa vem som fyller ett halvår idag då, lilla Novisen!

Promenaden med Karolina var hemsk halva första vägen, fy  fy fy.
Och sen var vi på bvc med lillskruttan, läkarbesök och allting såg fin fint ut och numera väger hon 10,3kg & 68 lång.. ja ni hörde rätt!! EN stor pudding vi har här hemma:) Jag har även varit hutttttig och tränat här hemma och det bästa utav allt är ju att få kolla på Desperete.


 
I magen v.27


Nykläckt


1 mån


2mån


5mån


för någon dag sedan :) stortjejjan!


Kommentarer
Postat av: Caroline - Ellas mamma

sååå fina bilder.. sötnosen!

Ella tycker om sitt delen, men hon gillar fortfarande mest att sova i vagnen.. jag där i mot tycker inte alls om vagnen längre. vill ha en ny. Nämnde detta för mannen och jag fick två onda ögon mot mig. Så vi får se hur det blir med den saken. Jag tycker den känns så lång och tung.. hatar hur mans sak ställa in de 3 lägena, de fastnar, fastnar inte å är jobbigt. Va tycker du? kram

2010-10-20 @ 21:07:35
URL: http://www.rarelady.se
Postat av: Veronica, mamma till Nim!

Sötnosen!!



Stor hon blivit, tiden går för fort!



Det lättaste är att ta köttet eller kycklingen och koka med t ex palsternacka, morot, purjolök etc och så krydda lite. Så mixar du ihop det med t ex potatis eller ris eller vad det är till. Spara spadet och häll på spadet allt efter som du mixar, beroende på vilken konsistens du vill ha. Sedan lite olja i och klart!! :) Lycka till!



Kram

2010-10-20 @ 22:58:26
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Veronica, mamma till Nim.

Hej gums, förstår vad du menar. Klart du kan steka köttfärsen, jag tänkte mer på när du gör kött. Då är det lättare att koka. Det enda du behöver tänka på är att inte salta. Inte kryddor med salt, ingen soja, ingen köttfond etc.. som innehåller salt. Annars är det bara att köra på :) Vad ger du henne för burkmat med riskorn? Är de för 6 mån eller 8 mån? Alltså burkarna för 8 månader innehåller ju mer bitar. Men du kan ju mixa lite lättare om du vill att hon ska "lära" sig tugga.. Själv kör jag pure än så länge. Självklart blir det ju lite bitar i t ex köttfärssås. Men jag tror de lär sig :) Vart du ngt klokare? :) kram

2010-10-21 @ 16:14:13
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Veronica, mamma till Nim.

Får och får :P Alltså viktigaste är ju att du kollar att hon mår bra. En kompis till mig har gett sin dotter samma mat som de äter sedan hon var 5 månader.. och det har funkat bra. Det är ju så mkt man får och inte får enligt bvc. Och så säger alla bvc olika. Så jag kör mitt race istället. Du får göra som du vill :)



Jag kör allt i stavmixern. Kycklingen delar jag när jag kokar. Men den blir ju mjuk när den är klar. Så bara att köra med mixern. Det är busenkelt.



Jag beställde också från Svalan. Fick du ingen premie? Typ lekmattan eller badsakerna? Kramkram

2010-10-21 @ 16:41:20
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: smyckestokig

säljer jättefina unika namnarmband/budskapsarmband där du kan välja din egna text om du vill. tex ditt namn.barnets, älsklingens mm för endast 79 kr ! Finns även andra smycken till kanon priser välkommen in att fynda. ( ber om ursäkt om du ej vill ha reklam radera bara detta då ) men de är helt klart värda att kolla in. Dessutom perfekta personliga julklappar utan att man behöver bli ruinerad



mvh malin



http://smyckestokig.blogg.se/

2010-10-21 @ 22:54:41
URL: http://smyckestokig.blogg.se/
Postat av: Veronica, mamma till Nim

Nim brukar vara med när vi gör maten :) Antingen är han i matstolen, gåstolen eller ligger på golvet :) Brukar gå fint hehe.



Jag kör både potatis, pasta och ris :)

Åh ska ni köpa ett badkar? Så mysigt ju :)



Jadu och natten till idag var ändå bra :) Spännande och se hur denna natten blir, hittills har kvällen varit hemsk. Han sover så oroligt, vaknar var tionde minut ;( kram

2010-10-22 @ 22:19:47
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Lina

halkar in Åh vilken fin blogg du har :) Hoppas det är OK att jag lägger till den bland mina favoriter? :p



Var gärna med i tävlingen på min blogg, där du kan vinna ett presentkort på 300 kr hos SUMOpix.com - kanske en canvastavla eller ett personlig förstoring, som du kan ge bort i julklapp?



Ha en underbar kväll! Kram L

2010-10-23 @ 19:50:39
URL: http://ninninusens.blogg.se/
Postat av: Veronica, mamma till Nim!

Hoppas helgen vart bra! kram

2010-10-24 @ 00:04:43
URL: http://attblifler.blogg.se/
Postat av: Janni - Mamma till Emilia ♥

oo stora tjejen nu!! 10 kg bra jobbat sötnos så liten som hon var när hon föddes!! Emilia vägde 8,5 kg nu!!!

kramkram

2010-10-28 @ 15:56:21
URL: http://jhfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0